گزارش کارآموزی کارخانه تولیدی محصولات کنسروی -دانلود مستقیم
برای دریافت فایل لطفا به قسمت زیر مراجعه نمایید.
کاربران گرامی ،این فایل حاوی مطالعه گزارش کارآموزی کارخانه ی تولیدی محصولات کنسروی در قالب فایل word قابل ویرایش و در حجم 12 صفحه می باشد که پس از پرداخت پس از آنلاین ،می توانید این محصول را از وبسایت دریافت و دانلود نمایید.
مقدمه گزارش کارآموزی کارخانه ی تولیدی محصولات کنسروی:
از ابتدای قرن 20 تا کنون کنسروسازی صنعتی همواره به عنوان یکی از مهمترین روش های نگهداری ، تبدل و عرضه مواد غذایی در تمام دنیا مطرح بوده و به احتمال زیاد این موقعیت خود را در آینده نیز حفظ خواهد کرد . لذا آموختن فرآیندهای کنسروسازی از اهمیت ویژه ای برخوردار است .
سه مورد حائز اهمیت در فرآیند کنسرو سازی عبارتند از :
1- گذراندن پروسه حرارتی و نحوه پر کردن داغ (hot filling) : که باعث ایجاد خلاء در درون ظرف می شود و بعد آماده سازی ظروف جهت پاستوریزاسیون .
2- درب بندی : که به صورت پرس درب بندی نفوذ ناپذیر صورت می گیرد تا تبادلات شیمیایی وگازی صورت نگیرد . دو نوع درب بندی داریم : درب بندی دستی برای شیشه و پرس برای فلزات .
3- پاستوراسیون تجاری : که حد واسط بین پاستوریزاسیون معمولی و استریل کردن است و در آن از دمایی حدود88 استفاده می شود که باعث کاهش بار میکروبی می شود این نوع پاستوراسیون شامل سه مرحله زیر است :
مرحله 1- :دمایی حدود 88 و زمان 25 دقیقه .
مرحله 2- : دمایی حدود 55 و زمان 12 دقیقه .
مرحله 3- : دمای معمولی به مدت 12 دقیقه . ( آب معمولی استفاده می شود . )
کارخانه تولیدی محصولات کنسروی
انواع محصولات کنسرو
شرکت مهرام قزوین
کارخانجات مواد غذایی تهران
کارخانه مربا مشهد
کارخانه رب در قزوین
نمایندگی محصولات مهرام مشهد
انواع کنسرو دلپذیر
کارخانه مهرام کجاست